Rengaspalvelut

Raskasparin rengaspalvelu palvelee sinua arkisin joka päivä klo 6-22 ja lauantaisin 6-14. Kattavasta rengaspalvelusta löydät ratkaisun kaikkiin kuorma-autojen ja pakettiautojen rengastarpeisiin. Toimipisteemme Iisalmessa, Joensuussa, Kouvolassa, Kotkassa ja Mikkelissä palvelevat sinua kaikissa raskaan kaluston rengasasioissa. Kaikki toimipisteet ovat osana Conti360 palveluverkostoa. 

Raskaspari renkaiden myynti- ja huolto

Raskasparin rengaspalvelu palvelee sinua arkisin joka päivä klo 6-22 ja lauantaisin 6-14. Kattavasta rengaspalvelusta löydät ratkaisun kaikkiin kuorma-autojen ja pakettiautojen rengastarpeisiin. Toimipisteemme Iisalmessa, Joensuussa, Kouvolassa, Kotkassa ja Mikkelissä palvelevat sinua kaikissa raskaan kaluston rengasasioissa. Kaikki toimipisteet ovat osana Conti360 palveluverkostoa. Ota yhteyttä oman kaupunkisi rengasmyyntiin.

Meiltä Raskasparilta saat kaikki rengaspalvelut suoraan huoltomme kautta ja normaalin huollon yhteydessä. Tämä tehostaa toimintaa ja kalustoa ei tarvitse erikseen käyttää kahdessa paikassa, vaan saat kalustosi suoraan tien päälle ja töihin. Kuorma-auton huolto-ohjelmaan yhdistettynä rengashuolto voi vähentää kuljetusliikkeen kustannuksia, koska kaluston seisonta-aika vähenee. Asianmukainen rengastus parantaa polttoainetehokkuutta parhaimmillaan useita prosentteja sekä parantaa liikenneturvallisuutta. Edustamamme rengasmerkit ovat alansa huippua ja rengasmyyjämme avustavat mielellään sinua oikean renkaan valinnassa. Valikoimastamme löydät mm. Continental, Bridgestone, Michelin, Goodyear, Hankook, Kumho, Cordiant ja Sailun renkaat. Valikoimiimme kuuluvat myös alumiiniset Alcoa ja Alord sekä teräksiset Maxion raskaan kaluston vanteet. Voit tutustua valikoimaamme ja ostaa tuotteita suoraan verkkokaupastamme.

Osana rengashuoltoa voit valita kuljetuskalustoosi rengaspaineen valvonnan. Tässä konseptissa renkaista saatavaa paine- ja lämpötiladataa seuraa puolestasi Raskasparin ammattilainen. Havaittuamme vuodon tai jonkin poikkeaman datassa otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme renkaisiin koskevasta huoltoajasta. Lämpötiladata voi esimerkiksi paljastaa vian pyöräjarruissa tai pyöränlaakerissa. Ennakoimalla myös nämä korjaukset säästyy yritykselläsi aikaa ja rahaa.

Raskaspari rengasmyynti

Iisalmi: Joona Eskelinen – 010 289 6910

Joensuu: Mikko Suomalainen – 010 289 6916

Kotka: Petri Rämä – 010 289 6955

Kouvola: Petri Olander – 010 289 6963

Mikkeli: Eric Eklund – 010 289 6927

TIETOA AKSELISTON SUUNTAUKSESTA

Raskaan kaluston polttoaineen kulutuksessa voidaan saavuttaa merkittävää säästöä renkaiden ja akseliston suuntaamisella. Tutkimusten mukaan asianmukaisella säädöllä ja suuntauksella voidaan saavuttaa jopa 5–6 % säästö. Me Raskasparilla haluamme kiinnittää erityistä huomiota kalustosi kuntoon ja maksimoimalla toimintamme laadun, voimme minimoida sinun kulusi. Asianmukainen akseliston suuntaus vähentää kulutusta ja sitä kautta myös haitallisten CO2-päästöjen osuus pienenee. Akseliston suuntauksella myös ajettavuus paranee, parantaen samalla turvallisuutta ja helpottaen kuljettajan työtä. Oikealla suuntauksella renkaiden kuluminen vähenee, mikä vähentää niiden vaihtotarvetta ja pienentää sitä kautta myös kustannuksia.

Ensimmäisessä kuvassa akselisto on suunnattu oikein.

Toisessa kuvassa virheellisen suuntauksen vuoksi auton tai perävaunun kulkusuunta on hiukan vino. Suuntausvirheen vuoksi ajoneuvon ilmanvastus kasvaa ja tämä voi nostaa polttoaineenkulutusta jopa 1 %:lla.

 Kolmannessa kuvassa näkyy taka-akseleiden virheellinen suuntaus. Tällainen suuntausvirhe saattaa lisätä polttoaineen kulutusta noin 2-4% ja aiheuttaa eturenkaiden epänormaalia kulumista

Akseliston suuntaus

Volvo huoltopäivystys

0800 113 202

Renault huoltopäivystys

00800 1234 2424

OTA YHTEYTTÄ

8 + 13 =

Wishlist 0
Continue Shopping