akseliston suuntaus

 

AKSELISTOJEN SUUNTAUS RENKAANVAIHDON YHTEYDESSÄ

Renkaiden epänormaali ja normaalia voimakkaampi kuluminen yhdistyy monesti kasvaneeseen polttoaineenkulutukseen. Nämä ovat tunnettuja ongelmia raskaassa kalustossa. Kun olet hankkimassa uusia renkaita Raskasparilta, suosittelemme aina suorittamaan ajoneuvoyhdistelmääsi myös akseliston suuntaukset. Akseliston suuntauksella saavutetaan renkaille maksimaalinen elinikä ja säästetään polttoainekuluissa. Raskaan kaluston kohdalla akselistojen oikealla suuntauksella saavutetaan merkittäviä rahallisia säästöjä ja ympäristöhyötyjä. Akseliston oikeaoppinen suuntaus parantaa myös ajo-ominaisuuksia ja liikenneturvallisuutta.

Kaikilla Raskasparin korjaamoilla on käytössään moderneimmat välineet ja ohjelmistot raskaan kaluston renkaiden ja akseleiden suuntaukseen ja mittaukseen. Kunnollisilla laitteilla saadaan aikaiseksi luotettavia mittaustuloksia ja saavutetaan paras mahdollinen lopputulos.

Raskaspari suorittaa myös akseliston oikaisuja

Uuden tekniikan ja asiantuntevien mekaanikoiden avulla Raskasparin korjaamoilla suoritetaan myös raskaan kaluston akselistojen oikaisuja. Induktiokuumentimella suoritettavassa oikaisussa akselia lämmitetään oikaistavasta kohdasta, jolloin teräs ensin laajenee, mutta jäähdytettäessä vetäytyy kasaan. Saavutetun muodonmuutoksen avulla akselistoa saadaan oikaistua käyttämättä varsinaista voimaa. Modernin mittalaitteiston avulla akseliston mittauksesta, suuntauksesta ja oikaisusta saa aina mukaansa dokumentit. Nykyaikaisen laitteiston ja koulutetun henkilökunnan avulla voidaan säästyä kalliimmilta korjauksilta ja pidentää akseliston käyttöikää merkittävästi.

Akseliston suuntaukset, mittaukset ja oikaisut kaikista Raskasparin toimipisteistä

blank

Tarjoukset

Suuntauksen tarkistus

 

Akseliston suuntauksen tarkistus

39€ / akseli

 

Akseliston suuntauksen tarkistus

39€ / akseli

 

Volvo huoltopäivystys

0800 113 202

Renault huoltopäivystys

00800 1234 2424

OTA YHTEYTTÄ

1 + 1 =

Wishlist 0
Continue Shopping