KEVYEN KALUSTON LAVAT

Raskaspari Oy:n kevyen kaluston lavoilla muutat avolava-auton oikeaksi työautoksi. Kestävät lavat on valmistettu kuumasinkityistä materiaaleista ja ne on tarkoitettu kovaan käyttöön. Lavavalikoimaan kuuluvat lavat nosturilla tai ilman sekä umpikori ratkaisut. Käyttökohteina ovat esimerkiksi kaivokset, vesihuolto sekä maa- ja linjarakentaminen.

Kysy lisää
Heikki Tuomainen
heikki.tuomainen@raskaspari.fi / puh: 040 940 3551

KEVYEN KALUSTON LAVAT

Lava

LAVA

Lavojen käytettävyyttä parantaa vakiona ns. pitkäntavaran kuljetusmahdollisuus, työvalot ja runsaat sidontapisteet. Vakiolavojen pituus on 1850 mm tai 2600 mm, mutta lavoja voidaan valmistaa myös asiakkaan omien mittojen mukaan.

KATSO ESITE

Nosturilava

NOSTURILAVA

Nosturilla varustetussa lavassa korostuu työturvallisuus ja käytön helppous. Nosturin kapasiteetti on 200kg/3 m, sen saa nopeasti työvalmiuteen ja tavaran kuljettaminen on helppoa sekä tehokasta.

KATSO ESITE

Kuljetuskori

KULJETUSKORI

Kuljetuskorissa pysyy tavarat siistissä järjestyksessä säältä suojassa ja on käytännöllinen valinta esimerkiksi panostajille tai huoltoautoksi. Korin saa tilattua väliseinällä ja oviratkaisut tehdään asiakkaan toivomalla tavalla. Materiaalivalinnoissa huomioitu erityisesti vaativat käyttöolosuhteet ja kunnolliset lukitusratkaisut

KATSO ESITE