Töihin meille

Me työllistämme yli 100 raskaan kaluston ammattilaista. 

Raskasparilla työskentelee yli 100 raskaan kaluston ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Raskaan kaluston huollon parissa työskentelee mm. huoltopäälliköitä, työnjohtajia ja asentajia. Olemme valtuutettu Volvo ja Renault merkkikorjaamo, joten koko henkilöstöllämme on aina käytössään tuorein tietotaito ja osaaminen. Henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti ja pyrimme pitämään yllä positiivista kehitystä, niin työilmapiirin kuin liiketoiminnankin osalta ja Raskaspari on kasvanut kannattavasti viimeisten vuosien saatossa.

Huoltotoiminnan lisäksi työllistämme ihmisiä myynnin ja varaosien parissa, sekä muutaman henkilön yrityksen hallinnossa. Työnantajana Raskaspari tarjoaa mahdollisuuden kehittyä ja työskennellä globaalien huippubrändien parissa, kehittyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa panostamme kannustavaan ilmapiiriin ja annamme mahdollisuuden kehittyä urallasi.

TÖIHIN MEILLE

Raskaspari

Euromaster

ARVOMME

Henkilöstö

Henkilöstö on toimintamme ydin ja panostamme niin työhyvinvointiin, kuin koulutukseenkin ja takaamme, että henkilöstöllämme on aina tuorein osaaminen ja turvallinen työympäristö. Olemme kotimainen vakavarainen yritys, jossa työhyvinvointi ja työturvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Ympäristö

Tunnemme vastuumme ja ympäristösiat ovat meille tärkeitä. Pidämme tuotteiden kierrätyksen korkealla tasolla ja edustamme brändejä, joiden ympäristövastuuseen voimme luottaa. Kaikessa toiminnassamme ja kehitystyössämme huomioimme myös ympäristöasiat tärkeänä osana prosessia.

Asiakastyytyväisyys

Raskaspari panostaa asiakastyytyväisyyteen ja vastuullisuuteen. Haluamme olla luotettava kumppani ja tehtävämme on huolehtia siitä, että asiakkaidemme kalusto pysyy tien päällä ja huollettuna. Tähän tavoitteeseen pääsemiseksi panostamme uusimpaan osaamiseen ja toimimme maailman tunnetuimpien tuotemerkkien parissa. Korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

Työntekijöiden kommentit

“Voin sanoa, että risuja en pysty antamaan, vaan pelkkiä ruusuja. Tämä on todella hyvä ja avoin työpaikka ja kaikinpuolin homma tuntuu pelaavan hyvin “

blank

Marko Virtanen

“Olen viihtynyt todella hyvin. Minun mielestä Raskaspari on ollut äärettömän hyvä työnantaja. Kaikki asiat ovat hoituneet kun kuuluukin ja ei ole moitteen sanaa.”

blank

Risto Lukkarinen

“Miksi voin suositella. Etenkin asentaja puolelle, jos löytyisi tekijämiehiä, niin töitä on varmasti aina hyville tekijöille. “

blank

Mauri Tiilikainen

“Mekaaninen työ on muuttunut ja nyt on tullut paljon oheislaitteita, jotka on myös helpottanut meidän työtä. Volvo on edelläkävijä raskaassakalustossa.”

blank

Lauri Hartikka

Hae töihin

Avoin hakemus