VOLVO LINJA-AUTOT

Volvo Buses on maailman suurimpiin kuuluva linja-autojen ja linja-autoalustojen valmistaja, jonka visiona on olla maailman markkinajohtaja kestävien kuljetusratkaisujen toimittajana. Volvo Busses tarjoaa linja-autoja niin kaupunki- ja lähiliikenteeseen kuin kaukoliikenteen sekä monipuolisesti palveluja, jotka parantavat tuottavuutta, käyttöastetta ja turvallisuutta. Raskaspari Oy kuuluu Volvo Busses laajaan huoltokorjaamo verkostoon ja hoitaa Volvo linja-autojen huollot sekä korjaukset Joensuun, Iisalmen, Mikkelin, Kouvolan ja Kotkan alueilla.

VOLVO LINJA-AUTOMALLISTO

Volvo 7900 Electric

VOLVO 7900 ELECTRIC

Volvo 7900 Electric ‑linja-autot tarjoavat puhdasta, hiljaista ja tehokasta joukkoliikennettä. Täysin uusi Volvo 7900 Electric Articulated ‑malli tuo käyttöösi entistä suuremman kapasiteetin, ja joustavan latauskonseptimme ansiosta nykyiset aikataulusi pitävät varmasti. Volvon sähkölinja-autojen, palvelujen ja tuen avulla kaupunkisi voi ottaa seuraavan askeleen kohti päästötöntä liikennettä.

Lue lisää

Volvo 7900 S-Charge

VOLVO 7900 S-CHARGE

Volvo 7900 S-Charge on sähköajoneuvomallistomme uusin tulokas. Se on älykäs, yhdistetty ja itselataava täyshybridilinja-auto. Se kulkee monilla reitin osuuksilla pelkällä sähköllä, ja sähköisen liikennöinnin hyödyt voidaan valjastaa keskusta-alueen lisäksi myös vilkkaaseen esikaupunkiliikennöintiin. Volvo 7900 S-Charge on saatavana 2-akselisena mallina ja nivelmallina, ja sähkökäyttö avaa täysin uusia mahdollisuuksia käytettävyydestä kuitenkaan tinkimättä. Volvo 7900 S-Charge toimii Zero City ‑kaupungin kasvun moottorina.

Lue lisää

Volvo 8900

VOLVO 8900

Volvo 8900 täyttää kaikki linja- ja työmatkaliikenteen tarpeet. Laaja mallisto on erittäin monipuolinen, vaikka sen painopisteenä on myös käyttökustannusten alentaminen. Mitoitettujen Euro 6 -moottoriemme suorituskyky ja ajettavuus ovat erinomaisia ja kulutus pientä. Saat investointisi vastineeksi parhaan mahdollisen käyttöasteen, luotettavuuden ja turvallisuuden.

Lue lisää

Volvo 9700

VOLVO 9700

Joustavuutta, polttoainetehokkuutta ja mukavuutta – Volvo 9700 on paras valinta tuottavaan liikennöintiin. Uuden tehokkaan moottorin ja uudistetun kuljettajan ympäristön ansiosta se on myös kuljettajien suosikki. Matkustajat puolestaan arvostavat Volvon legendaarista mukavuutta ja turvallisuutta. Olipa kyseessä linjaliikenne tai tilausajot, Volvo 9700 on valmis kaikkeen.

Lue lisää

Volvo 9700 DD ‑kaksikerrosbussi

VOLVO 9700 DD ‑KAKSIKERROSBUSSI

Volvo 9700 DD -kaksikerrosbussi antaa ensiluokkaisen kokemuksen kaikille: kuljettajille, matkustajille ja omistajille. Se on monipuolisesti muunneltava kaksikerrosbussi, jossa on suuri kuljetuskapasiteetti ja valmiudet monentyyppiseen liikennöintiin. Sen tehokkaan uuden moottorin polttoainetehokkuus on erinomainen, ja kuljettajan ympäristö on uudistettu. Matkustajien mukavuus ja turvallisuus ovat puolestaan legendaarista tasoa. Se onkin valmis kaikkiin tulevaisuuden tuomiin haasteisiin.

Lue lisää

Volvo 9900

VOLVO 9900

Volvo 9900 antaa ensiluokkaisen kokemuksen kaikille: kuljettajille, matkustajille ja omistajille. Sen tehokas uusi moottori ja uusi kuljettajan ympäristö tekevät ajamisesta nautinnollista, ja matkustajat pääsevät nauttimaan huippuluokan mukavuudesta ja turvallisuudesta. Liikennöitsijät arvostavat erinomaista polttoainetehokkuutta, käyttöaikaa ja luotettavuutta. Tämä huippuluokan linja-auto on valmis kaikkeen.

 Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ VOLVO LINJA-AUTOMYYNTIIN!

Volvo linja-autojen myynti hoidetaan keskitetysti Volvo Busses Finlandin toimesta. Myyjät auttavat sinua suunnittelemaan linja-auton juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Katso listasta linja-autojen myyjäsi ja ota yhteyttä!

VALITSE LINJA-AUTOMYYJÄSI:

Jani Kangasmäki, Myyntipäällikkö
Sähköposti: jani.kangasmaki@volvo.com
010 655 7702
040 761 8970

Jari-Pekka Karhu, Myyntipäällikkö
Sähköposti: jari-pekka.karhu@volvo.com 
010 655 7713 
050 373 2369 

Tommi Pyöriä, Myyntipäällikkö
Sähköposti: tommi.pyoria@volvo.com 
010 655 7701 
0500 680 309