RASKASPARI

Raskaspari on raskaan kaluston ammattilainen. Meillä on vuosikymmenen kokemus kaluston myynnistä, huoltamisesta sekä kattavista varaosa- ja korjauspalveluista. Olemme Volvo sekä Renault Trucksin valtuuttama huolto sekä jälleenmyyjä Suomessa.

MEISTÄ

Raskaspari Oy (Y-tunnus 2815806-1) toimii Iisalmen, Joensuun,Kotkan,Kouvolan ja Mikkelin alueella Volvo kuorma-autojen valtuutettuna huolto- ja varaosapalveluyrityksenä.

Toimimme yrittäjävetoisesti. Raskaspari Oy:n omistavat Heikki Tuomainen ja Mikko Rytkönen. Yrittäjinä uskomme itsekin ymmärtävämme asiakkaittemme tarpeet ja tahdomme olla mukana kehittämässä toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi

Tavoitteemme on helpottaa asiakkaittemme arkea tarjoamalla yhä kasvavassa määrin kaikkia auton omistajan tarvitsemia palveluja.

Vahva kokemus ja osaaminen takaa palvelun. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus Volvon parissa. Volvon erinomaiset koulutukset takaavat parhaan merkkiosaamisen myös jatkossa. Vaikka olemmekin profiloituneet Volvo-merkkiin, on henkilöstöllämme myös vankka osaaminen perävaunuista ja päällirakenteista, jota tulemme kehittämään edelleen vahvemmaksi. Palveluita kehittäessämme toivomme palautteita myös Sinulta, asiakkaamme, jotta voimme tarjota juuri niitä palveluita, joita tarvitset.

Haluamme, että koet olevasi aina tervetullut meille.

PERUSTETTU

Työllistää

Arvolupauksemme

Raskaspari on luotettava, joustava ja ammattimaisesti asiakkaitaan palveleva yhtiö, joka huolehtii henkilöstöstään, katsoo tulevaisuuteen ja kehittyy.

Yrittäjinä uskomme itsekin ymmärtävämme asiakkaittemme tarpeet ja tahdomme olla mukana kehittämässä toimintaamme entistä asiakaslähtöisemmäksi.”

MIKKO RYTKÖNEN – TOIMITUSJOHTAJA, RASKASPARI OY

Raskaankaluston ammattilainen jo yli 10 vuotta

9

VALTUUTETTU VOLVO HUOLTO

Henkilökuntamme on todella kokenutta ja meiltä löytyy paikkakuntiemme paras Volvo osaaminen, kaikki Volvo erikoistyökalut ja testerit. Yhdessä optimoidun varaosavaraston kanssa tämä takaa nopeat ja onnistuneet korjaukset kalustoosi.

9

AIDOT VOLVO VARAOSAT

Aidot Volvo Varaosat ovat oikea, yksinkertaisin ja turvallisin ratkaisu kuorma-autollesi. Tarjoamalla käyttöösi juuri niitä samoja varaosia, joita käytettiin kuorma-autosi valmistuksessa, varmistamme, että kuorma-autosi pysyy tehokkaana kuljetusvälineenä. Toisin sanoen 100 %:sti Volvona. Vaadi aina parasta.

9

ASIANTUNTEVAT AMMATTILAISET

Raskasparin ammattilaiset kouluttautuvat uusimmalla tiedolla. Tarjoamme asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua.

KIINNOSTUITKO?

blank

MYYTYÄ VARAOSAA VUODESSA

TYÖTUNTIA VUODESSA

blank
blank
blank
blank