Volvo kuorma-autot

Volvo FMX

Volvo kuorma-autot

Omistamisen kokonaiskustannukset ovat kannattavuuden avain. Jos käytössäsi on oikeanlainen kuorma-auto, oikeat palvelut ja oikeanlainen jälleenmyyjäverkosto, edistät yrityksesi kannattavuutta.

Suunnittelemme ja kokoamme jokaisen kuorma-auton ja palvelun niin, että ne pienentävät polttoainekustannuksiasi, parantavat käyttöastettasi ja lisäävät tuottavuuttasi. Kattava tuki asiakkaillemme on vakiovaruste – ensimmäisestä kilometristä aina viimeiseen asti.

 

Volvo kuorma-automallisto

Volvo FH16

Volvo FH16

Kuorma-auto kaikkein raskaimpiin ja vaativimpiin tehtäviin. Volvo FH16 on mallistomme tehokkain kuorma-auto. Ajomukavuus, turvallisuus ja polttoainetaloudellisuus tehokkaassa paketissa.

Tutustu lisää

Volvo FH

Volvo FH

Volvo FH on kaukokuljetusten edelläkävijä. Se on ajomukavuudeltaan, turvallisuudeltaan ja taloudellisuudeltaan ylivertainen. Myös kaasukäyttöinen FH LNG -malli.

Tutustu lisää

Volvo FMX

Volvo FMX

Moderni ratkaisu vaativiin ajotehtäviin. Vahva, järeä ja täynnä mullistavia ominaisuuksia. Saatavilla myös 4×4, 6×6, 8×6 ja 10×6 sekä miehistöohjaamomallit erikoistehtäviin.

Tutustu lisää

Volvo FM

Volvo FM

Monipuolisin kuorma-automme. Ensiluokkainen ajotuntuma ja erinomainen polttoainetalous ja näyttävä muotoilu. Myös kaasukäyttöinen FM LNG -malli.

Tutustu lisää

Volvo FE

Volvo FE

Joustavuus, ajettavuus ja ensiluokkainen tuottavuus yhdistyvät pienikokoisessa, aluejakeluun tarkoitetussa kuorma-autossa. Myös maa- tai biokaasukäyttöinen FE CNG -malli.

Tutustu lisää

Volvo FL

Volvo FL

Kevyt ja ketterä – kaupunkijakeluun erikoistunut. Saatavilla myös 4×4 ja miehistöohjaamomallit erikoistehtäviin.

 Tutustu lisää

Volvo huoltopäivystys

0800 113 202

Renault huoltopäivystys

00800 1234 2424

OTA YHTEYTTÄ

5 + 3 =

Wishlist 0
Continue Shopping