kuorma-autohuolto

Raskasparin kaikki korjaamot toimivat valtuutettuina Volvo ja Renault raskaan kaluston korjaamoina. Toimipisteemme Iisalmessa, Joensuussa, Kotkassa, Kouvolassa ja Mikkelissä korjaavat ja huoltavat Volvojen ja Renaultien lisäksi kaikki kuorma-autot, merkistä riippumatta.

Volvo merkkihuolto

Volvon merkkihuollossa saat aina Volvoosi aidot, luotettavat Volvo-varaosat ja henkilökunnallamme on aina uusin osaaminen ja tieto kaikesta Volvo-kalustosta. Korjaamohenkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti taatakseen sinulle, sekä kalustollesi parhaan mahdollisen palvelun ja suurimman mahdollisen hyödyn kuorma-autostasi koko elinkaaren ajan. Valtuutettuna merkkikorjaamona valikoimaamme kuuluu myös huoltojen suunnittelu ja huoltosopimukset. Parhaimmillaan annamme kalustolle 100-prosenttisen käyttöasteen lupauksen. Huoltopäivystyksemme palvelee kaikissa toimipisteissä 24/7 ja Iisalmessa, Joensuussa, sekä Mikkelissä Raskaspari toimii myös valtuutettuna Volvo jälleenmyyjänä.

Renault merkkihuolto

Me Renault-merkkihuollossa takaamme, että saat kalustoosi aina aidot, luotettavat Renault-varaosat ja henkilökunnallamme on aina uusin Renault merkkiosaaminen ja tieto. Korjaamohenkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti taatakseen sinulle, sekä kalustollesi parhaan mahdollisen palvelun ja suurimman mahdollisen hyödyn kuorma-autostasi koko elinkaaren ajan. Valtuutettuna merkkikorjaamona valikoimaamme kuuluu myös huoltojen suunnittelu ja huoltosopimukset. Renault Start & Drive -sopimukset kattavat ajoneuvosi huollot ja tarvittaessa myös korjaukset, mikä mahdollistaa ajoneuvolle parhaan mahdollisen käyttöasteen. Huoltopäivystyksemme palvelee kaikissa toimipisteissä 24/7. Iisalmessa, Joensuussa, sekä Mikkelissä Raskaspari toimii myös valtuutettuna Renault jälleenmyyjänä

Muut merkit

Raskasparin kaikki korjaamot ovat monimerkkikorjaamoja, joten huollamme ja korjaamme kaikki kuorma-autot merkkiin katsomatta. Osaava henkilökuntamme on palveluksessasi kaikissa raskaan kaluston asioissa ja meiltä löydät laajan valikoiman varaosia ja tarvikkeita kaikkiin merkkeihin. Huoltopalvelumme on avoinna arkisisin 06-22 ja lauantaisin 06-14. Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja sieltä löydät laajan valikoiman tuotteita tilattavaksi näppärästi netistä. Tervetuloa palveltavaksi Raskapasparille.

blank

Volvo huoltopäivystys

0800 113 202

Renault huoltopäivystys

00800 1234 2424

OTA YHTEYTTÄ

1 + 12 =

Wishlist 0
Continue Shopping