Kolarikorjaus

 

VAURIO- JA KOLARIKORJAUKSET

Raskasparin korjaamoilla hoituvat kaikki vaurio- ja kolarikorjaukset vankalla ammattitaidolla. Vaativat ohjaamon oikaisut ja peltikorjaukset olemme keskittäneet Joensuun ja Kotkan korjaamoille.

Raskaspari ohjaamonoikaisulaite on varustettu Autorobotin monipuolisella puomistolla, jolla veto saadaan kohdistettu oikaistavaan rakenteeseen aina juuri oikean suuntaisena ja vahvuisena. Ohjaamoiden oikaiseminen on modernia tekniikkaa ja äärimmäistä mittatarkkuutta vaativaa korjaustoimintaa ja vain tarkalla laitteistolla voidaan varmistaa oikaisun onnistuminen.

Raskaspari sai ensimmäisenä suomalaisena raskaankaluston korjaamona käyttöönsä Autorobotin uuden tietokonepohjaisen mittalaitteiston. Mittalaitteella voidaan todentaa ohjaamon vauriot ennen oikaisua, tilannetta voidaan seurata oikaisun aikana sekä varmistaa korjauksen jälkeen, että ohjaamo on valmistajan ohjearvoissa. Mittauksista saadaan dokumentti, jota voidaan käyttää lopullisen korjausarvion tekemisessä ja se on asiakkaalle vakuutus siitä, että ohjaamo vastaa autonvalmistajan vaatimuksia myös korjauksen jälkeen.

Seisonta-ajan minimoiminen

Koska Raskasparilla kolarikorjausta voidaan tehdä kahdessa vuorossa, aamu kuudesta ilta kymmeneen nopeutuu korjauksen läpimenoaika puoleen normaalista ja näin seisontapäivät jäävät minimiin ja kalusto on nopeammin takaisin tuottavassa työssä.

Mittaus on tärkeätä myös rungon osalta. Ennen akseliston suuntaamista TruckCam- mittalaitteilla, voidaan laitteella mitata myös rungon suoruus, jolloin kaikesta saadaan kirjallinen dokumentti vakuutusyhtiölle sekä auton omistajalle. Samalla voidaan dokumentoida kaikki mitat ja taata kaluston turvallinen sekä luotettava toiminta.

Volvo huoltopäivystys

0800 113 202

Renault huoltopäivystys

00800 1234 2424

OTA YHTEYTTÄ